prenatale zorg midden van pag 3 foto 1 

 En dan ben je zwanger! Eerst en vooral een dikke proficiat met jullie zwangerschap.

 Maar dan komen er een massa vragen en informatie op je af! Ik wil jullie een begeleiding op maat bieden en helpen met het maken van  de juiste keuzes.

 We leren elkaar beter kennen tijdens de zwangerschap door een intakegesprek, zo wordt er een
 vertrouwensband opgebouwd tussen ons en durven jullie alles vragen en bespreken. Ook zorg ik dat ik over
 de nodige gegevens beschik. En al word je goed opgevolgd door je gynae coloog en huisarts, de rol van vroedvrouw is belangrijk in de  zwangerschap en tijdens de kraamperiode.

 Verder kan je een beroep op mij doen voor zwangerschapscontroles en prenatale lessen.

Zwangerschaps-/prenatale controles: ik doe dan de nodige medische controles afhankelijk van je zwangerschapsduur, zoals bloeddruk, urine en gewicht van de moeder en de groei en hartslag van de baby. Ook kunnen jullie met al jullie vragen bij mij terecht prenatale zorg midden van paginapag 3 foto 2 en geef ik de nodige informatie op het gepast tijdstip.

Individuele begeleiding: wil je goed voorbereid zijn op je bevalling, kraamperiode en de borstvoeding, maar spreken groepslessen jou niet aan of liggen de data je niet? Dan kan je een individuele afspraak maken hiervoor.

Prenatale lessen: hierbij geef ik info aan een klein groepje rond de kleine ongemakken in de zwangerschap, arbeid, bevalling, borstvoeding en ergonomisch dragen.

Go to top